Cliëntenraad geïnstalleerd

Op 26 september is de nieuwe cliëntenraad van huisartsenpraktijk Tolakker geïnstalleerd.

Onze cliëntenraad vertegenwoordigt alle patiënten van huisartsenpraktijk Tolakker. De cliëntenraad kan gevraagd en ongevraagd advies geven over alle zaken die patiënten kunnen raken. Hierbij valt te denken aan ons beleid ten aanzien van inschrijven, de website, telefonische bereikbaarheid, digitalisering, vraagstukken rond de toekomstvisie van de praktijk, ga zo maar door!

Heeft u vragen of opmerkingen voor de cliëntenraad? Dan kunt u mailen naar clientenraad@tolakker.com.

Op de foto van links naar rechts de 4 leden van de huidige cliëntenraad:

Leo Plasman, Ron de Wit, Mariëtte Neger-Maas en Toine van Es.

De cliëntenraad stelt zich voor:

Leo Plasman:

Graag stel ik mij even voor als nieuw lid van de cliëntenraad Tolakker. Mijn naam is Leo Plasman en woon samen met mijn partner Anita sinds 4 jaar in Dorst. Daarvoor woonden wij vele jaren in Bavel. ik heb een financieel economische achtergrond en geniet al een aantal jaren van mijn pensioen. Een bijdrage gaan leveren voor een nog betere zorg in Bavel zie ik als een mooie uitdaging in een praktijk waar kwaliteitsverbetering een punt van constante aandacht is.

 

Ron de Wit:

Mijn naam is Ron de Wit(64 jr), ben gehuwd en heb 2 kinderen. Ik woon reeds 28 jaar in Bavel. Ik heb een aantal jaren in een ziekenhuis gewerkt en ben nu bijna 34 jaar werkzaam bij een bedrijf dat medische producten aan ziekenhuizen verkoopt.

Ik wil graag zitting nemen in de cliëntenraad van de huisartsenpraktijk Tolakker omdat ik het erg belangrijk vind dat goede huisartsenzorg voor iedereen in Bavel beschikbaar is en zal blijven. Daarom wil ik me samen met mijn collega’s van de cliëntenraad inzetten om de belangen van patiënten van onze praktijk te behartigen zodat er ook in de toekomst een goede huisartsenzorg voor alle Bavianen, jong en oud, beschikbaar zal blijven. Dit ondanks uitdagingen die de komende jaren zeker zullen gaan komen.

 

Mariette Neger-Maas:

Mijn naam is Mariette Neger-Maas, getrouwd met Peter en sinds 1990 woonachtig in Bavel.

Na mijn HBS-b opleiding en studie economie, later nog aangevuld met arbeidsrecht, ben ik gaan werken in zowel management als commerciële functies. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als loopbaan adviseur. Mensen begeleiden en richting geven naar een prettige, zinvolle werkomgeving. Open staan voor verandering, begrip hebben voor de emoties die deze met zich meebrengen. Veel van mijn klanten bevonden zich ook in de zorg- en overheidssector.

Gedurende mijn hele loopbaan heeft de mens altijd centraal gestaan en ik vind het dan ook fantastisch om mijn brede kennis en ervaring beschikbaar te mogen stellen aan de nieuw op te richten cliëntenraad uiteraard zal mijn uiterste best doen om deze zinvol en succesvol te maken.

 

Toine van Es:

Voor enkele cliënten van de praktijk zal ik geen onbekende zijn maar voor al die andere stel ik me graag even voor:

Ik ben Toine van Es, woon al ruim 40 jaar met mijn vrouw Ine in Bavel. Via het project Samen aan de slag in Bavel kwam ik in contact met dokter Huyben en deelden we onze belangstelling voor goede zorg in het dorp. Een cliëntenraad kan daarbij behulpzaam zijn en zo gaan we vanaf september ook voor een betere zorg Aan de slag voor Bavel.

Naar archief

Actueel

08/10

Cliëntenraad geïnstalleerd

Op 26 september is de nieuwe cliën...

Lees meer
02/10

Zwangerschapsverlof Ester

Ester, onze POH in opleiding, gaat ...

Lees meer
Archief